Pensiune Traditionala Breb Maramures

[smooth=id:223;]

Pensiune Traditionala Breb Maramures

Pensiunea traditionala oferă o altfel de cazare, experința unei incursiuni în vremurile de demult ale pitorescului Maramures.
Căsuțele vechi din lemn se află în arhaicul Breb, așezare dominată de farmecul Muntelui Gutâi, și sunt restaurate respectând cu sfințenie tradiția locului, de către o familie de origine britanică îndrăgostită de Maramures, în general, și de Breb, în special.

Casa Mica

[custom_frame_left]Casa Mica - Village Hotel, Maramures[/custom_frame_left]În ciuda dimensiunii sale reduse, de unde și denumirea de „Casa Mică” renovarea acesteia s-a întins de-a lungul a două veri. Casa Mică oferă 3 locuri de cazare iar pentru luarea mesei este spațiu suficient pentru 6 persoane. Pentru mai multe detalii, vă invităm în secțiunea referitoare la locurile  de cazare, precum și cea cu privire la povestea din spatele Casei Mici.

[small_button text=”Citește mai mult” title=”Casa Mica -Pensiunea Traditionala, Maramures” url=”/the-village-hotel/casa-mica.html” align=”right”]

Casa Veche

[custom_frame_left]Casa Veche - Village Hotel, Maramures [/custom_frame_left]

Casa Veche –  La mansarda sunt doua paturi duble intr-o camera si doua paturi supraetajate, in cealalta camera.              La parter se afla sufrageria, dotata cu semineu, bucataria, complet utilata si baia. Casuta beneficiaza de incalzire centrala si apa calda. Aceasta a fost restaurata in 2011/2012.

[small_button text=”Citeste mai mult” title=”Casa Veche – Village Hotel, Maramures” url=/the-village-hotel/casa-veche.html” align=”right”]

Lăcşoare

[custom_frame_left]Lăcşoare - Village Hotel, Maramures [/custom_frame_left]

Lăcşoare se afla la 20 de minute departare de Breb, in padure. Imprejmuita de freamatul copacilor si sunetul raului din apropiere, creeaza un loc ideal pentru campare sau pentru a petrece o dupa-amaiza placuta.

[small_button text=”Citeste mai mult” title=”Lăcşoare – Mountain Retreat” url=”/the-village-hotel/lacsoare.html” align=”right”]

Zăpode

[custom_frame_right]Zăpode - Sheppard's Lodge [/custom_frame_right]

Privelistea oferita de aceasta asezare, pana peste Carpatii Ucrainieni, este deosebita iar pentru a ajunge aici, iti ia doar 30 de minute de mers pe jos. Datorita izolarii sale, locatia este perfecta fie pentru organizarea unei petreceri sau fie doar pentru a-ti pune ordine-n ganduri.

[small_button text=”Read More” title=”Zăpode – Sheppard’s Lodge” url=”/the-village-hotel/zapode.html” align=”right”]

Breb – Personal

[custom_frame_left] Breb Team - Village Hotel [/custom_frame_left]

Va invitam sa aruncati o privire la profilul membrilor echipei. Unul dintre ei se va ingriji ca sederea dumneavoastra  in pensiunea traditionala Breb Maramures, sa fie cat mai placuta.

[small_button text=”Read More” title=”Breb – Personal” url=”/the-village-hotel/breb-team.html” align=”right”]

Receptia

[custom_frame_left]Reception - Village Hotel, Maramures [/custom_frame_left]

Receptia pensiunii traditionale este casa noastra. Odata ajunsi aici, o sa va intalniti cu modul simplu de viata al satenilor si rutina lor zilnica.

[small_button text=”Read More” title=”Transylvania Tours” url=”/the-village-hotel/reception.html” align=”right”]

Relaxare

[custom_frame_left]Relaxation - Village Hotel, Maramures [/custom_frame_left]

Poposind alaturi de noi este o experienta de viata. O sa descoperiti aici oameni deosebiti si locuri speciale. De asemenea, o sa va relaxati. Vedeti aici, modalitatile de petrecere a timpului liber.

[small_button text=”Read More” title=”Relaxare – Pensiune traditionala, Maramures” url=”/the-village-hotel/relaxation.html” align=”right”]

Restaurant

[custom_frame_left]Restaurant - Village Hotel, Maramures [/custom_frame_left]

Cu toate ca nu sunt restaurante in sat, avem mai mult de patru locuri unde puteti gusta din delicioasele preparate traditionale, alaturi de localnici.  Vedeti aici, unde.

[small_button text=”Read More” title=”Restaurant – Pensiunea Traditionala ” url=”/the-village-hotel/restaurant.html” align=”right”]

Casa Mica

 

Pentru a verifica daca sunt camere libere in Casa Mica precum si a vedea tarifele implicate, accesati link-ul de mai jos.

[custom_button text=”Casa Mica – Rezerva” title=”Casa Mica Booking form” url=”/the-village-hotel/casa-mica-bookings.html” size=”large” bg_color=”#006633″ text_color=”#FFFFFF” align=”right” target=”_self”]

Casa Veche

 

Daca sunteti un grup mai mare de trei persoane, atunci rezervati Casa Veche sau chiar ambele casute.

[custom_button text=”Casa Veche- Rezerva” title=”Casa Veche Booking form” url=”/the-village-hotel/casa-veche-bookings.html” size=”large” bg_color=”#006633″ text_color=”#FFFFFF” align=”right” target=”_self”]